İzmir Atletizm Spor Kulübü U16 ( 16 Yaş Altı ) Kulüpler Türkiye Şampiyonasında..

TAF Spor Toto U16 (16 yaşaltı ) Kulüpler Ligi finali 1-2 Nisan tarihlerinde Aydın’da düzenlendi. Kızlar ve erkeklerde yapılan final yarışmalarına 24 kız takımı ve 23 erkek takımında yer alan 493 atlet mücadele etti.
İzmir Atletizm Spor Kulübümüzü kuruluş amacına uygun olarak alt yapıdan yetiştirdiği atletleri ile bu organizasyonda yerini aldı. Katılan kulüpler arasında en genç yaş ortalamasına sahip olan takımımız atletleri yarışmalardaki azimli ve cesur tavırları ile en iyi derecelerini yapmanın mutluluğunu yaşarken, kulüplerine de puan kazandırdılar. Bir çok atletimizin ilk kez bir Federasyon yarışında piste çıkmış olması da heyecanımızı daha da arttırdı. Ancak bütün atletlerimiz İZAK takım ruhuna ve disiplinine uygun tavırları ile centilmence mücadele ederken , takım arkadaşlarına da destek olarak sporla doğan güçlü dostluklarının temelini daha da sağlamlaştırmış oldular. Kız takımımız 2 gün süren zorlu mücadeleyi 20. sırada tamamlayarak, bu yarışmanın adlarını kulüp tarihimize yazmış oldular.
İki gün süren yarışmalar sonucunda kendi derecelerini geliştirerek , federasyon yarışmasında ye almanın deneyimini yaşayan atletlerimize başarılı performansları için kutlar, kulübümüzü temsilde gösterdikleri özen ve sportif tavırlarındaki güzellik için teşekkür ederiz.
Kulübümüzün U16 ligine takım çıkarmasında büyük emekleri olan antrenörlerimiz Hanife Sancak ve Murat Sancak ‘ı kutlar ve atletlerimizin kişisel gelişimlerine verdikleri değerli katkılar için de teşekkür ederiz.
Ayrıca kulübümüze destek veren antrenörler Kazım Kurtyılmaz
Metin Durmusoglu , Büşra Pekşirin ve Tanmaç Örener’e de teşekkür ederiz.
En eğerli varlıklarını kulübümüze emanet ederek; sporcu , veli , kulüp sacayağını en güvenli şekilde tesisi için destek olan velilerimize teşekkür ederiz.
Organizasyona hazırlık süresince iş ve işlemleri yürüterek seyahat süresince de atletlerimize destek için onlarla birlikte olan İZAK Başkan Aycan Kurtcan, Başkan Yardımcısı Osman Nuri Tartılacı, alt yapıdan sorumlu yönetim kurulu üyesi Harun Taşdelen‘e destekleri için teşekkür ederiz.
Ayrıca yarışmalar süresince yüreği bizlerle birlikte heyecanla çarpan herkese çok çok teşekkür ederiz.
İzmir Atletizm Spor Kulübü ailesi olarak katılan bütün takımları ve emeği geçenleri de kutlarız.

Nisan 3, 2017