“Parlak Yarınlara En Hızlı Sen Koş”

Kurulduğu günden bu yana içinde bulunduğu topluma karşı sorumluluklarının bilinci ve başta ülkemizin geleceği olan çocuklarımıza faydalı olma prensibiyle bu yöndeki faaliyetlerine kararlılıkla devam eden İzmir Atletizm Spor Kulübü ( İZAK) şimdi de bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirmek için ilk adımı attı.
T.C. İçişleri Bakanlığı’na bağlı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nün yayınlamış olduğu “İçişleri Bakanlığı Bütçesinden Derneklere Yardım Yapılması Hakkında Yönerge” çerçevesinde İzmir Atletizm Spor Kulübü “Parlak Yarınlara En Hızlı Sen Koş” adını verdiği projesini İçişleri Bakanlığımızın onayına sundu.
İzmir’in sosyo-ekonomik açıdan dezavantajlı bir bölgesinde yaşayan, fiziki şartların yetersizliği ve maddi imkansızlıklar sebebiyle bugüne kadar yetenekleri ortaya çıkarılamamış olan çocuklarımıza , kendilerine sporla yeni bir gelecek çizme fırsatı verecek olan ve Kulübümüz Onur Üyesi Prof. Dr. Doğan Demirhan’ın değerli katkılarıyla hazırlanan söz konusu sosyal sorumluluk projesinin ekibinde
Sayın Harun Taşdelen Proje Koordinatörü,
Sayın Sibel Kartelli
Proje Danışmanı,
Sayın Hanife Sancak Proje Antrenörü
Sayın Tamer Tüzer
Proje Eğitmeni olarak yer almakta.
En başta Derneğimize bu projeyi hazırlama şansı veren T.C.İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdür Vekili Sayın Erkan Kılıç ve projemize koordinasyon ve denetim konusunda destek verecek olan Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF ) Başkanı
Sayın Fatih Çintimar ve As Başkan Sayın Ali Aksu olmak üzere, TAF Proje Danışmanları Sayın Sevcan Akıncı ve değerli ekip arkadaşları Sayın Erol Dübek’e , Sayın Nilüfer Bircan’a, İşbirliği ortağımız İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Nüammer Uslu’ya verdikleri değerli desteklerden ve Kulübümüze duydukları güvenden ötürü teşekkürlerimizi sunuyoruz.


Temmuz 16, 2019