Haklı Gururumuz Alt Yapımız ..

İZMİR ATLETİZM SPOR KULÜBÜNE BÜYÜK ONUR
Türkiye Atletizm Federasyonu “Atletizmde 2017 Yılının En İyileri” ödül töreni dün gece İstanbul Gönen Otel’de yapıldı. Organizasyonda 2017 yılı içinde atletizme emeği geçen , katkı sağlayan ve başarı elde etmiş sporcu, antrenör, yönetici, antrenör, kulüp ve basın mensuplarına ödülleri dağıtıldı.
Ödül törenine Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak , Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hamza Yerlikaya , TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan , Avrupa Atletizm Birliği Başkanı Svein Ame Hansen, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar ve atletizm camiasının sporcu , antrenör , yöneticileri katıldı.
“Çözüm Temelde” sloganı ile alt yapıdan atlet yetiştirmek ve atletizm kültürü , sevgisini geniş kitlelere yaymak için 4 yıl önce kurduğumuz
İzmir Atletizm Spor Kulübü “ALTYAPIYA DESTEK KULÜP ÖZEL ÖDÜLÜ’ne layık görüldü . Ödülümüzü Kulüp Başkanımız Aycan Kurtcan’a , TAF Yönetim Kurulu üyesi Yasin Taş takdim etti.
Aycan Kurtcan yaptığı konuşmada çok heyecanlı ve mutlu olduğunu belirtti.
” Bu ödül İzmir Atletizm Spor Kulübünün kuruluş amacına uygun olarak yaptığı çalışmaların taçlandırılması olarak çok özel ve anlamlıdır.
Çocuklarımız geleceğimizdir . Bizler atletizm ailesinin içinde aşkla ve bir vefa borcu olarak çocuklar için bu kulübü kurduk. Bugün sahnede ben varım ancak bu ödül muhteşem bir ekip çalışmasının sonucudur . Bu nedenle öncelikle yaptığımız çalışmalarda ve faaliyetlerde bizlerle birlikte olan herkese çok teşekkür ediyorum .
Ve her zaman bize destek olan Federasyon Başkanımız Fatih Çintimar’a çok teşekkür ediyorum. Yüreği bizlerle birlikte çarpan herkese ve bu muhteşem gecede emeği geçen bütün atletizm ailemize çok teşekkürler .”
İzmir Atletizm Spor Kulübü ailesi olarak bu özel ve anlamlı ödülle bizleri onurlandıran Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanımız Fatih Çintimar şahsında bütün yönetim kuruluna teşekkür eder, ödül alan tüm sporcu , antrenör, yönetici ve kulüpleri kutlarız.

Şubat 17, 2018