İZAK TAF Salon Olimpik Deneme Yarışlarındaydı.

6 Ocak 2018
SAYENİZDE İZAK HER YERDE
TAF faaliyet programında bulunan Salon Olimpik Deneme yarışmaları bugün İstanbul Ataköy Atletizm Salonunda başladı. 2018 yılının ilk organizasyonunda İzmir Atletizm Spor Kulübü atletlerimiz de yaklaşan Türkiye Şampiyonaları öncesinde kendilerini deneme ve geliştirme fırsatı yakalamış oldular.
İzmir Atletizm Spor Kulübü alt yapısından yetişmekte olan 2004 doğumlu İsabella Tuana Taylor, ilk kez İstanbul’da olimpik ölçülerdeki salonda yarışmanın heyecanını yaşadı. Yıldız kızlar 60 mt’ de yarışan atletimiz 8.47 ile en iyi derecesini yaparak tamamladığı yarışta genel sıralamada 9. oldu. Sporcumuzu , ilgi ve desteği ile her zaman yanımızda olan ailesini ve antrenörü Murat Sancak’ı kutlarız.
İstanbul’da yaşamasına rağmen , alt yapıdan atlet yetiştirmek için kurulan kulübümüze her zaman destek olarak , gücümüze güç katan başarılı master atletimiz Cem Yazıcıoğlu’da sezonun ilk yarışı için bugün pistteydi. Masterlerde 50-54 yaş grubunda yarışan atletimiz , büyükler kategorisinde 60 mt.yi 8.43 ile tamamlayarak 8. sırada adını finale yazdırmayı başardı. Cem Yazıcıoğlu’nu kutlar sağlıklı ve başarılı bir sezon dileriz.
İzmir Atletizm Spor Kulübü ailesi olarak atletlerimize ve antrenörümüze teşekkür ederiz. Sayenizde İZAK her yerde…

 

Ocak 6, 2018