KARŞIYAKA BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI MURAT ÖZEL’E ZİYARET..

12 Aralık 2017
KARŞIYAKA BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI MURAT ÖZEL’E ZİYARET
Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Murat Özel’i makamında ziyaret ettik.
Kulüp Başkanımız Aycan Kurtcan, Başkan Yardımcısı Harun Taşdelen ve Yönetim Kurulu üyesi ve kulüp antrenörümüz Murat Sancak’ın bulunduğu ziyarette , İzmir Atletizm Spor Kulübü ve faaliyetleri hakkında Sayın Murat Özel’e bilgi verildi.
Ayrıca Karşıyaka’da ki sportif alanların çoğaltılarak , daha fazla insanın spor yapmasını büyük bir mutlulukla takip ettiklerini belirttiler . Ve böylece Karşıyaka’da özlenen spor dinamiğinin yeniden canlandığını ve İzmir sporuna önemli bir katkı sağlayacağına inandıklarını bildirdiler .
Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen faaliyetler ile atletizme yapılan destek için de teşekkür ederek , Karşıyaka Belediyesi Başkan Yardımcısı Sayın Murat Özel’e
“4. Yıl Anı Plaketi” takdim ettiler . İzmir’de
Atletizmi geniş kitlelere yaymak , alt yapıdan yetiştirdiği atletlere atletizm sevgisi ve spor kültürü vermek amacı ile kurulan İzmir Atletizm Spor Kulübü Ailesi olarak; Karşıyaka’da sporun gelişmesi ve sporcuların yetişmesi için imkanlarını en iyi şekilde seferber ederek çalışan Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Murat Özel’e, değerli zamanını bize ayırdığı için teşekkür eder , çalışmalarında başarılar dileriz.

Aralık 12, 2017