İZMİR İL MÜDÜRÜ NÜAMMER USLU’YA ZİYARET

  1. İZMİR İL MÜDÜRÜ NÜAMMER USLU’YA ZİYARET
    İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olarak yaklaşık 4 ay önce göreve başlayan Nüammer Uslu’yu İzmir Atletizm Spor Kulübü Başkanı Aycan Kurtcan , yönetim kurulu üyesi Murat Sancak ve Alt yapı Antrenörümüz Hanife Sancak ile birlikte makamında ziyaret etti.
    İzmir Atletizm Spor Kulübü kuruluş , hedefleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdiler . Ayrıca geçmişten bugüne İzmir atletizminin Türk atletizmi içindeki önemli yeri ve yeniden bu potansiyeli yakalayabilmek için yapılabilecek çalışmalara “ÇÖZÜM TEMELDE” sloganı ile devam ederek güvenli ve istikrarlı gelişmenin nasıl sağlanacağı hakkında bilgi sundular .
    İzmir’de alt yapıdan Atletizm sevgisi ve kültürü ile sporcu yetiştirmek için kurulan İzmir Atletizm Spor Kulübü’nün çalışma ilkeleri ve etik değerleri hakkında da bilgi vererek, İzmir’de atletizmin gelişmesine , çocukların ve gençlerin Atletizm sporu ile tanışmasına vesile olacak her türlü etkinlikte iş birliğine hazır olduklarını bildirdiler.
    Ve son olarak da Soner Coşan Atletizm Salonunun, özellikle kış aylarındaki olumsuz koşulları hakkında bilgi verdiler . Salonun fiziki şartlarını iyileştirilerek sağlıklı çalışma ortamı yaratılması ile İzmir Atletizmi için çok değerli ve çok önemli bir iş yapılmış olacağı bilgisini sundular .
    Sayın İl Müdürümüze , İzmir Atletizm Spor Kulübü ailesi olarak “3. Yıl Anı Plaketi” Kulüp Başkanımız tarafından takdim edildi .
    Ve değerli zamanını ayırarak bizleri dinlediği ve iş birliği için İzmir Atletizm Spor Kulübü ailesi olarak teşekkür eder, görevinde başarılar dileriz.
Eylül 27, 2017