İzmir Atletizm Spor Kulübü Alt Yapısı TOHM ‘da .

İZAK GURUR PAYLAŞIMI
TİBET SANCAK TOHM SPORCUSU
Türkiye’yi olimpiyat oyunlarında temsil edebilecek sporculara özel olarak destek olabilmek amacı ile başlayan ve kısa adı ile TOHM (Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi ) projesine Gençlik ve Spor Bakanlığı devam ediyor . Olimpiyatlara hazırlanan yetenekli ve başarılı sporcuların belirli kriterler dahilinde seçilerek elit düzeye taşınarak , geleceğin şampiyonalarının yetişmesi hedefleniyor .
Türk atletizmine alt yapıdan sporcu yetiştirmek hedefi ile kurulan İzmir Atletizm Spor Kulübü , alt yapısından yetiştirdiği başarılı bir sporcusunu TOHM projesine dahil olmasını sağlayarak büyük bir başarıya daha imza attı .
Henüz 2001 doğumlu olan Sporcumuz Tibet Sancak 110 mt engelde TOHM barajını geçerek , gelecek vaat eden bir sporcu olarak Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından proje kapsamına alındı. İzmir Atletizm Spor Kulübü olarak”Çözüm Temelde” sloganımıza uygun olarak , küçük yaştan itibaren antrenörlerimiz tarafından gelişimi için destek verilen Tibet Sancak’ın azimli, disiplinli ve özverili çalışması ile derecelerini geliştireceğine inanıyoruz . İzmir Atletizm Spor Kulübü olarak , sporcumuz Tibet Sancak , Antrenörü Murat Sancak ve her zaman destek olan ailesini kutluyor , teşekkür ediyor ve başarılar diliyoruz.

Eylül 25, 2017