İzmir Atletizm Spor Kulübünde İlk Bayrak Teslimi

İZAK’TA İLK BAYRAK TESLİMİ
“ÇÖZÜM TEMELDE ” hedefi ile çocuk ve gençleri Atletizm ile buluşturmak için çalışan İzmir Atletizm Spor Kulübü; 2017 yılı sezonunda atletlerimizin elde ettiği başarılar ile
planlı , disiplinli ve kararlı olarak sürdürdüğü çalışmalarının meyvesini almaya başladı .
Cheetos sponsorluğunda gerçekleştirilen “Türkiye’nin En Hızlısı” finaline , geçen sene sene alt yapıdan yetişen sadece bir atletimiz Beren Taşdelen katılmayan hak kazanarak , finali de 4. tamamlamıştı.
2017 “Cheetos Türkiye’nin En Hızlısı” finalinde ise alt yapıdan yetişen 3 minik atletimiz kendi yaş grubunun Ege Bölgesi ŞAMPİYONU olarak katılmaya hak kazanmıştı .
Ve İstanbul’da yapılan finallerde geçen yılı 4. olarak tamamlayan ancak azmini , cesaretini ve kararlılığı ile takım arkadaşlarına da örnek olan minik atletimiz
BEREN TAŞDELEN 2006 Kızlar 60 m Finalde ŞAM PİYON olmayı başardı.
YAĞIZ YILMAZ 2007 Erkekler 60 M de Finalde 5.
İLKİM ALTUNBULAK 2007 Kızlar 60 m de Genel Sıralamada 9.
olarak büyük bir başarıya imza atmışlardı.
Bu başarının en büyük mimarı elbette Antrenörümüz Hanife Sancak ve destekçisi her zaman kulübümüz ve antrenörlerimiz ile işbirliği içinde olan sevgili velilerimiz olmuştur .
İzmir Atletizm Spor Kulübü ailesini başarı ile temsil eden atletlerimize ve sezon süresince atletlerimizi yarışmalara hazırlayan antrenörlerimiz Hanife Sancak ve Murat Sancak’a ve destek olan aileleri ile birlikte düzenlenen tören ile teşekkür edilerek , Kulüp Başkanı Aycan Kurtcan tarafından plaket takdim edildi.
Ayrıca Kulübümüz alt yapısından yetişerek 2017 yılındaki en başarılı sonuca alan Beren Beren Tasdelen’e , gelecek sezon en başarılı sonucu alacak atletimize teslim etmesi üzere Kulüp bayrağımız emanet edildi . Böylece İZAK’ta her sezonun başarılı başarılı atletine emanet edilmek üzere ilk bayrak teslimi de yapılmış oldu.
Ve İzmir Atletizm Spor Kulübü aynı hedefte devam ediyor “ÇÖZÜM TEMELDE… ”

Eylül 12, 2017