ALT YAPI GÜZ DÖNEMİ ÇALIŞMALARI ANLAMLI GÜNDE MUHTEŞEM BİR BAŞLANGIÇ YAPTI ..

9 Eylül 2017

ANLAMLI GÜNDE MUHTEŞEM BİR BAŞLANGIÇ

İzmir’in doğum günü ve özgürlüğün 95. yılı olan bugün 9 Eylül de , adını şehrimizden alan İzmir Atletizm Spor Kulübümüz bu anlamlı günde muhteşem bir başlangıç ile yeni bir sezona daha “merhaba” dedi. Bütün atletlerimizdeki Türk bayrakları ile Soner Coşan Atletizm Sahası bir bayram yerine döndü .
İzmir Atletizm Spor Kulübü olarak Minik ve alt yapı atletlerimizin , antrenörlerimizin , velilerimizin bu özel günün coşkusu ile bir araya geldiği sezon açılışına Kulüp Başkanımız Aycan Kurtcan , Başkan Yardımcısı Harun Taşdelen , Genel Sekreter Tamer Tüzer ‘de katıldı .
Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk diyor ki;
“Türk sosyal bünyesinde spor düzenlemekle vazifeli olanlar, Türk çocuklarının spor hayatını yüceltmeyi düşünürken sadece gösteriş için herhangi bir yarışmada kazanmak azmiyle spor yaptırmazlar. Esas olan bütün yaştaki Türkler için beden eğitimi ve terbiyesini sağlamaktır. ”
Ne mutlu bize Atatürk’ün açtığı yolda , gösterdiği hedefe ilerlemeye devam ederek “Zeki , çevik , ahlaklı sporcular ” yetiştirmek için gönülden çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Ve biliyoruz ki “ÇÖZÜM TEMELDE” …
Yüreği İZAK için çarpan bütün atletlerimize , velilerimize , antrenörlerimize sağlıklı ve başarılı bir sezon diliyoruz.

Eylül 9, 2017

  • Sporcularına başarılı olmanın yanında sevgiyi ve saygıyı da vermeyi ilke edindiğini bildiğim kıymetli kulüp yönetimine ve antrenörlerine yeni sezonda başarılar diliyorum.

    • Siz değerli yöneticilerimizin taktirini kazanabileceği işler yapabiliyorsak doğru yoldayız.Teşekkürler