RUNMARMARİSRUN’DA İZAK’TAN MADALYA YAĞMURU ..

RUNMARMARİSRUN’DA İZAK’TAN MADALYA YAĞMURU
Muğla’nın Marmaris ilçesinde bugün düzenlenen 2. RunMarisRun YarışMASI’ ‘na kulübümüzden 15 atletimiz katıldı. Marmaris Atatürk Meydanı’nda başlayan ve 1310 atletin mücadele ettiği yarışmaların 21 km/ Yarı Maraton ketagorisinde mücadele eden atletlerimizden Selma Akgün 35 yaş gurubunda 1. Barış Bülbül 35 yaş altı kategorisinde 2. Ayhan çalışkan 35 yaş gurubunda 3. Veysel Uyanık 6. Yaşar Anter 11. Olmuştur. 10km yarışmasında ise Benhür Öncel 3. Çelebi Erkal 13. Erhan Şirin 15. Tutku Süren 44. Olmuştur.
Ethem Koç arkadaşımızda sporcularımıza yardımcı olmak için tasnif dışı yarışarak destek olmuştur.
5 km yarışmasında ise Fatma Anter genel klasmanda 6. Nursel Çakmak 26. Olmuştur.
Çocuklar yarışmalarına yaklaşık 300 çocuk katılmıştır. Kız erkek ayırımı yapılmadan sonuçlar açıklanmasına rağmen İzmir Atletizm Spor Kulübü alt yapı sporcuları  Elif Irmak Ömeroğlu 11 yaşta 2. Jasmin Wunderlich 8 yaş gurubunda 3. Arda Özbay 12 yaş gurubunda 4. Karya Akgün 8 yaş gurubunda 5. Olmuştur.Yarışmalardan sonra Atatürk meydanında düzenlenen törende sporcularımız madalyalarını almıştır. İzmir Atletizm Spor Kulübü sporcuları bu ay sonunda İstanbul’da yapılacak olan Vodafone ve Bodrum’da yapılacak olan Global Run yol yarışmalarında kulübümüzü temsil edeceklerdir.
Yarışmaya katılan tüm atletlerimizi kutluyor ve onların bu başarıya ulaşmasındaki en büyük etken antrenörlerimiz Turgay AKÇAY ve Yaşar ANTER’e teşekkür ediyoruz..

Nisan 10, 2017